8.3.2012 17:35

Τιμή στον Ν. Φράγκο

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΙΤΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ

 
Τα νησιά του εφοπλισμού ξέρουν να αναγνωρίζουν και να τιμούν πρόσωπα που διακρίνονται στο ναυτιλιακό στίβο. Ο δήμος της Άνδρου στο πρόσωπο του καπετάν Ν. Φράγκου τιμά «τον αδελφό» εφοπλιστικό κόσμο της Χίου απονέμοντας του τιμητική πλακέτα στην ειδική εκδήλωση που διοργανώνει αύριο Παρασκευή 9 Μαρτίου στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδας στη μαρίνα της Ζέας.
«Η εκδήλωση είναι συνέχεια  του Α` ναυτιλιακού συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε   το καλοκαίρι στην Άνδρο, τιμώντας τους Ανδριώτες και μη εφοπλιστές  που έγραψαν και γράφουν την ιστορία του Ελληνικού εφοπλισμού στις θάλασσες όλου του κόσμου. Η απονομή ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην πρώτη εκδήλωση, αλλά θα πραγματοποιηθεί τώρα επειδή το τιμώμενο πρόσωπο δεν είχε κατορθώσει να δώσει το παρόν στο συνέδριο», δηλώνει η υπεύθυνη της Οργανωτικής Επιτροπής Π. Κωνσταντίνου. «Ο καπετάν Νίκος, έχει βοηθήσει πολλές φορές μεμονωμένους Ανδριώτες και τη δημοτική αρχή και με αυτό το πρίσμα η βράβευση του είναι επιβεβλημένη», συμπληρώνει καλώντας τους Χιώτες προσκεκλημένους  να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ