18.4.2012 9:10

«Τιμή και ευθύνη»

Δήλωση του υποψήφιου Βουλευτή Ν. Χίου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Μουσουρούλη, για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου:
«Αποτελεί για μένα τιμή και ευθύνη, η επιλογή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, να είμαι υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος στο Νομό Χίου. Επί δυόμισι χρόνια, με την επιλογή των πολιτών της Χίου, των Ψαρών και των Οινουσσών, εργάστηκα για να αναδείξω προτάσεις και λύσεις για τα νησιά μας και τη Χώρα. Έχω ήδη παρουσιάσει ένα μέρος, σύντομα θα παρουσιάσω στους συμπολίτες μου και τον πλήρη απολογισμό της θητείας 2009-2012.
Πίστευα και πιστεύω ότι η Χίος μπορεί – και αξίζει – περισσότερα. Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, η Χίος και η Χώρα μας χρειάζονται ένα σχέδιο επανεκκίνησης. Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί την πολιτική δύναμη που, με υπευθυνότητα, τεκμηρίωση και σοβαρότητα, μπορεί να το εκπονήσει και να το υλοποιήσει. Διεκδικώ την ψήφο των συμπολιτών μου, καλώντας τους να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια να αντιδράσουμε …αναπτυξιακά! Το οφείλουμε στη Χίο και τους ανθρώπους της».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ