28.1.2014 12:45

Τη… Θυμήθηκαν!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΛΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΣΥΡΑΚΗ

«Είναι κρίμα εμείς οι Χιώτες να μην ξέρουμε την ιστορία μας, η οποία είναι πάρα πολύ πλούσια». Με αυτή τη διαπίστωση η συγγραφέας Ελ. Συράκη ολοκλήρωσε την ομιλία της στα πλαίσια της παρουσίασης του νέου της βιβλίου « Θυμήσου να ζήσεις».
Παρά τον άσχημο καιρό και τη βροχόπτωση το απόγευμα της Κυριακής πάνω από εκατό αναγνώστες , χωριανοί , γνωστοί και φίλοι της συγγραφέως παραβρέθηκαν στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου της βιβλίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλλιμασιάς. Ήταν τέτοια η συμμετοχή που η ίδια ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους παραβρισκόμενους για την τιμή στο πρόσωπο της.
Τη συγγραφέα και το βιβλίο της παρουσίασε η Κατερίνα Συράκη ενώ αποσπάσματα από το «Θυμήσου να  ζήσεις» διάβασαν ο Κοσμάς Μανές και η Χρύσα Στέκα.
Η κ. Συράκη είχε την ευκαιρία τόσο πριν όσο και  μετά την παρουσίαση να μιλήσει με τους αναγνώστες της και να υπογράψει τα βιβλία της.
Οικοδεσπότης και συνδιοργανωτής στην εκδήλωση το Εκπολιτιστικό Σωματείο Καλλιμασιάς «Η ΠΡΟΟΔΟΣ».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ