13.5.2015 16:07

Θετικό το Υπουργείο Ναυτιλίας στη σύνδεση Οινουσσών – Πειραιά

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Α.Σ. ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Στο πλευρό των κατοίκων των Οινουσσών που ζητούν την προσέγγιση του πλοίου της γραμμής Χίου – Πειραιάς μία φορά την εβδομάδα στο νέο κρηπίδωμα του νησιού, τάχθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας.

Αντιπροσωπεία από τις Οινούσσες με επικεφαλής τον Δήμαρχο Οινουσσών Στ. Βογιατζή, παρουσία του Βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας Ι. Θεοτοκά και τον Υπουργό Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα θέτοντας τα ζητήματα που απασχολούν το νησί με κυρίαρχο αυτό της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τον Πειραιά.

Μάλιστα όπως ειπώθηκε το αίτημα των Αιγνουσιωτών θα εξετασθεί κατά πάσα πιθανότητα στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών στις 22 Μαϊου στη Νάξο. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ