1.4.2013 13:30

“Θετική η απόφαση για τη βίζα”

Θετική για το μέλλον και την τουριστική ανάκαμψη της Χίου χαρακτηρίζει την απόφαση του υπουργού Εξωτερικών Δημ. Αβραμόπουλου να πορσφέρει επιπλέον διευκολύνσεις στην έκδοση Visas ο βουλευτής Χίου Κ. Τριαντάφυλλος.
Σε σχετική δηλωσή του αναφέρει:
«Είναι πολύ θετική, κυρίως, για τις τοπικές οικονομίες, η απόφαση για συνέχιση και φέτος του προγράμματος απλουστευμένης χορήγησης εισόδου από τρίτες χώρες στα πέντε νησιά του Αιγαίου. Πρόκειται για μια προσπάθεια, η οποία μεθοδευμένα ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2012 και σε συνέχεια των αλλεπάλληλων παρεμβάσεων, μέσα από τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου  προς τα συναρμόδια Υπουργεία, αλλά και των σχετικών δεσμεύσεων από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, για τις οποίες είχα ενημερώσει την τοπική κοινωνία, φθάνουμε σήμερα να έχουμε αυτήν τη θετική εξέλιξη.
Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας και για τη δεύτερη πύλη εισόδου του νησιού μας, εκείνη του λιμένα των Μεστών».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ