5.3.2016 12:44

Θετικά μηνύματα για τα νησιωτικά προϊόντα από την «DETROP BOUTIQUE”

Στην 26η «DETROP BOUTIQUE», τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών που οργανώθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου συμμετείχε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Στην DETROP είχαν την ευκαιρία επιχειρήσεις της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου να συμμετέχουν με προϊόντα από τη Χίο, τη Σάμο, τη Λέσβο και τη Λήμνο, τόσο στο θεματικό αφιέρωμα Cheese & Wine όσο και στον εκθεσιακό χώρο των τροφίμων.

Πρόκειται για μια συνάντηση τηςτέχνης της γαστρονομίας, των ποιοτικών ελληνικών τροφίμων και ποτών, όπου παρουσιάζονται τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα που παράγονται στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεση διοργανώθηκαν πολυάριθμες εκδηλώσεις, δημιουργώντας εναλλακτικές προτάσεις πώλησης και προώθησης, ενώ  εκπρόσωποι κορυφαίων εταιρειών από διάφορους τομείς της αλυσίδας τροφίμων ανέλυσαν τις νέες τάσεις, τις καινοτομίες και τις ευκαιρίες σε  επαγγελματίες του τομέα των τροφίμων και ποτών.

Τη Συμμετοχή των επιχειρήσεων στην DETROP στήριξε η Hellenic Seaways με εκπτωτικά πακέτα για τις μετακινήσεις των εκθετών και των προϊόντων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ