29.7.2013 10:47

Θερμή υποδοχή στον Τσαυτάρη

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας υποδέχονται τα μέλη του ΠΑΜΕ τον Υπουργό Αργοτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρη την ώρα έναρξης της 9ης γιορτής Αγροτουρισμού.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Χίου καλείς τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες στις 19:00 της Τρίτης σε παράταση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης έτσι όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

«Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να γίνουν το ντεκόρ στο σκηνικό παραπλάνησης που στήνεται από τη συγκυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ για το πιο μίγμα διαχείρισης του σάπιου συστήματος θα είναι προς όφελος τάχα των συμφερόντων τους. Καμία δύναμη, ανεξάρτητα από προθέσεις, δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση προς όφελος των εργαζομένων. Είναι μονόδρομος για την όποια κυβέρνηση εντός της ΕΕ και της καπιταλιστικής αγοράς να παίρνει αντιλαϊκά μέτρα για να διασώσει τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος του λαού», σημειώνει μεταξύ άλλων το ΠΑΜΕ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ