13.4.2014 14:22

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι μπορεί να κυβερνήσει

«Είναι προφανές ότι δεν είμαστε με όλους» δηλώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, οριοθετώντας, ωστόσο, το Ποτάμι στο πολιτικό κέντρο. Εκτιμά ότι το κόμμα του μπορεί να κυβερνήσει και ότι λόγω της φυσιογνωμίας του έχει δεξαμενές πιθανών ψηφοφόρων τόσο στην ΝΔ όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, αναφέρει: «Στο Ποτάμι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κυβερνήσουν. Δεν είμαστε μια παρέα αργόσχολων που είπαμε στον ελεύθερο χρόνο μας να κάνουμε και λίγο πολιτική».

Τονίζει ότι το κόμμα του έχει συγκεκριμένες θέσεις όσο κανένα άλλο ελληνικό κόμμα, «εξαιρουμένου ίσως του ΚΚΕ», όπως είπε.

Και προσθέτει: «Επιλέξαμε να μείνουμε ανεξάρτητοι και να συζητήσουμε με Σοσιαλιστές, Φιλελεύθερους, Πράσινους για τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται ώστε η ΕΕ να αρχίσει να λειτουργεί δίκαια».

Ο κ. Θεοδωράκης τονίζει ότι «το τόξο στο οποίο κινούμαστε είναι προφανές. Δεν είμαστε με όλους» και προσθέτει ότι: «Έχουμε συγγενείς και στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ. Όχι πολλούς, αλλά έχουμε. Δεν είναι όλοι ακροδεξιοί στη ΝΔ, ούτε είναι όλοι σταλινικοί στον ΣΥΡΙΖΑ».
Newsroom ΔΟΛ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ