2.3.2015 17:56

«Θα ρωτήσω... αν αργήσει κι άλλο»

ΣΤΗΝ Υ.Π.Α. ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Τι τα θες τι τα γυρεύεις στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας επιρρίπτει τις ευθύνες για την καθυστέρηση στο ζήτημα της επέκτασης του διαδρόμου του αεροδρομίου ο βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης, έργο το οποίο ο ίδιος προεκλογικά ενέταξε στην πρώτη γραμμή προτεραιότητας.

Με ανακοίνωση του γραφείου και απαντώντας στο δημοσίευμα του «π», ο βουλευτής διευκρινίζει ότι η καθυστέρηση στο έργο οφείλεται στο ότι: «τα τεχνικά έργα δεν έχουν εγκριθεί ακόμα από το Υπουργείο Οικονομικών οι πιστώσεις της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για το 2015», υποστηρίζοντας παράλληλα ότι αν παρατηρηθεί περαιτέρω αδικαιολόγητη, όπως υποστηρίζεται, καθυστέρηση θα καταθέσει... Ερώτηση στη Βουλή.

Παράλληλα και με αφορμή την συζήτηση στο Λιμενικό Ταμείο για τα υδατοδρόμια, ο κ. Μηταράκης ανέφερε τα παρακάτω: «Η συγκεκριμένη εξέλιξη για τα υδατοδρόμια είναι πάρα πολύ σημαντική και προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση. Κατά την διάρκεια της θητείας μου στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ξεκινήσαμε κυριολεκτικά από το «μηδέν» και καταφέραμε μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα να θεσπίσουμε ένα σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο που επιτρέπει την δημιουργία υδατοδρομίων και την ανάπτυξη δρομολογίων που θα ωφελήσουν ολόκληρη τη νησιωτική Ελλάδα. Και ειδικά για τα νησιά μας, τη Χίο, τα Ψαρά και τις Οινούσσες η ανάπτυξη δρομολογίων θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της ενδοεπικοινωνίας του».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ