5.6.2013 17:56

Θα περάσει το αίτημα της «ΑΛΦΑ -ΠΙ»

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΛΗΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Ενδιαφέρον για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εταιρεία «ΑΛΦΑ ΠΙ», έδειξε ο βουλευτής επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ και προτίθεται

να καταθέσει σχετική ερώτηση στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Μάλιστα ο βουλευτής ζήτησε από τον κ. Παληό, να συντάξει επιστολή στην οποία θα αναφέρει τα προς απάντηση αιτήματα των επαγγελματιών.

Στις προθέσεις των δυο είναι να ερωτηθούν οι αρμόδιοι υπουργοί αν η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα ανακούφισης των επιχειρήσεων και κουρέματος των δανείων έτσι ώστε και πάλι να ισχύει η βασική αρχή του αμοιβαίου οφέλους και εάν προτίθεται η κυβέρνηση να παρέμβει θετικά στο δίκαιο αίτημα της εταιρείας  «ΑΛΦΑ ΠΙ» και ολόκληρου του νησιού της Χίου προβάλλοντας έτσι το δρόμο ανακούφισης της αγοράς και των υγειών επιχειρήσεων.

Σε περίπτωση πάντος που κοινοβουλευτικά υπάρξει κάποια εξέλιξη θετική ως προς την έκβαση της υπόθεσης «ΠΑΛΗΟΥ», αυτή ίσως αποτελέσει προπομπό και για άλλες ανάλογες υποθέσεις επιχειρηματιών ανά την Ελλάδα που καθημερινά βάλλονται από τις υποχρεώσεις τους στις τράπεζες.

Παράλληλα έστω και με αυτόν τον τρόπο μεταφέρεται το μήνυμα του μικρομεσσαίου ότι έχει φτάσει στα όρια του και ότι απαιτούνται άμεσα μέτρα ανακούφισης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ