17.5.2012 13:37

«Θα μου τα δίνετε…φτιαγμένα!»

ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ο δήμος Χίου αυστηροποιεί τους όρους που θα θέτει  στους ιδιοκτήτες  για την ενοικίαση χώρων στάθμευσης. Με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ως βασική προϋπόθεση για την υπογραφή σύμβασης θα θέτει πλέον την κατάλληλη διαμόρφωση των χώρων  από τους ίδιους, για να μην χρεώνεται έξοδα έργων που στη συνέχεια μετά τη λήξη των ενοικιοστασίων θα περιέρχονται στους ιδιώτες .
Στόχος αυτού του μέτρου, είναι η εξοικονόμηση των δημοτικών πόρων που διατίθενται για τις απαραίτητες μετατροπές, αφού   μετά τη λήξη των ενοικιοστασίων τα οικόπεδα που περιέρχονται και πάλι στους ιδιώτες, είναι έτοιμοι και ιδανικοί χώροι για εκμετάλλευση.
 
Κληρονομιά
 
Καταθέτοντας την πρόταση, ο Π. Λαμπρινούδης άφησε να διαφανεί ότι πιθανά πολλοί από τους ενδιαφερόμενους δρουν με αυτό το σκεπτικό, γι’ αυτό όταν κλείσει ο χρόνος δεν ανανεώνουν τις συμβάσεις. Χαρακτηριστικά υποστήριξε ότι «δεν είναι σωστό να ξοδεύει χρήματα η δημοτική αρχή και τον επόμενο χρόνο ο όποιος ιδιώτης να μην ανανεώνει τη σύμβαση  και να έχει στη διάθεση του ένα έτοιμο οικόπεδο για κάθε χρήση». Ιδιαίτερα επεσήμανε μάλιστα ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που τα μετατρέπουν τους δημοτικούς σε ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης, «κληρονομώντας» απο το δήμο όλη την υποδομή. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ