27.2.2015 15:19

«Θα επέμβει η δικαιοσύνη» [ΒΙΝΤΕΟ]

ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟΥ» ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ Ο ΥΦ. ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Στο στόχαστρο του Υφυπουργού Επικρατείας μπήκαν τα προβλήματα που παρουσιάζει η νέα πτέρυγα του «Σκυλίτσειου» λίγο καιρό μετά την παραλαβή της, προαναγγέλλοντας ευθέως την παρέμβαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης προκειμένου να διερευνηθούν οι αιτίες που το νέο κτίριο παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα.

« Απορώ πως ακόμα δεν έχει δοθεί στην Εισαγγελία και στη Δικαιοσύνη ο φάκελος της νέας πτέρυγας στο Νοσοκομείο. Αυτό να ξέρετε ότι είναι μία φιλοσοφία της νέας κυβέρνησης και ως προς τα δύο κόμματα. Κουκούλωμα και ασυλία δεν θα έχει κανένας ο οποίος έχει παραβεί τους νόμους, δεν έχει τιμήσει τα συμβόλαια που υπέγραψε και που επί της ουσίας με αυτές τις παραβατικές του διαχειρίσεις έχει φάει λεφτά από την τσέπη του ελληνικού λαού.

Έχουμε ένα νέο κτίριο που από τις χθεσινές βροχές έχει κομμάτια της οροφής που κατέρρευσαν, χειρουργεία που μπάζουν νερά, συστήματα πυρανίχνευσης που υπήρχαν ως μηχανήματα αλλά δεν ήταν καν συνδεδεμένα. Θα το επαναλάβω «ο βίος και η πολιτεία κάποιων θα διερευνηθεί από τη δικαιοσύνη», εξήγησε αναλυτικά ο Τέρενς Κουίκ.

Στο μεταξύ αυτή την εικόνα του Νοσοκομείου, ειδικά με τα νερά να τρέχουν στα χειρουργεία της νέας πτέρυγας επιβεβαιώνει τόσο η διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι του "Σκυλίτσειου".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ