12.2.2013 12:03

"Θα αποκατασταθεί το πρόβλημα με τους εργαζομένους του ΙΚΑ"

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Ο βουλευτής Χίου, Κώστας Τριαντάφυλλος, για το θέμα των εργαζόμενων στο ΙΚΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρά τις επανειλημμένες κρούσεις, όχι μόνο από εμένα αλλά και από άλλους Βουλευτές, το Υπουργείο Εργασίας και το ΙΚΑ δεν ενήργησαν εγκαίρως για την διευθέτηση του ζητήματος των εργαζομένων στο ΙΚΑ (προκήρυξη 9Κ). Απόλυτα δικαιολογημένη είναι η ανησυχία των εργαζόμενων στο ΙΚΑ, πανελλαδικά, και των εργαζόμενων στο ΙΚΑ της Χίου, οι οποίοι καλούνται να αποχωρήσουν από την υπηρεσία τους.

Παρακολουθώντας στενά την υπόθεση και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, κατέβαλα κάθε δυνατή κοινοβουλευτική προσπάθεια για την διευθέτηση του ζητήματος και άσκησα κοινοβουλευτικό έλεγχο, καταθέτοντας σχετική ερώτηση, για να λάβω την απάντηση από τον Υπουργό Εργασίας ότι αποφασίστηκε να προχωρήσει άμεσα η τοποθέτηση των επιτυχόντων του διαγωνισμού της προκήρυξης 8Κ και ότι αμέσως μετά θα αποκατασταθούν και σταδιακά θα τοποθετηθούν με νόμιμο και ασφαλή τρόπο οι επιτυχόντες του διαγωνισμού 9Κ.

Τέλος, κατόπιν επικοινωνίας με συναδέλφους στη Βουλή των Ελλήνων και πρωτοβουλία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, κατατέθηκε σχετική τροπολογία για την αποκατάσταση των εργαζόμενων του ΙΚΑ, αλλά και της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών του Ιδρύματος, το οποίο έχει αποδεδειγμένα, άμεση ανάγκη από προσωπικό».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ