27.1.2015 9:58

"Θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του λαού"

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του λαού και του τόπου θέτοντας στην υπηρεσία των πολιτών όλες του τις δυνάμεις, εκφράζει μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου.

Πάντως τα ομολογουμένως χαμηλά ποσοστά που σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο θα τεθούν προς συζήτηση στο αμέσως επόμενο διάστημα με τη Νομαρχιακή του κόμματος να υπογραμμίζει ότι θα αποτιμήσει το αποτέλεσμα της κάλπης και το νέο πολιτικό τοπίο έτσι όπως διαμορφώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χαιρετίζουμε τους πολίτες της Χίου που έδωσαν τη ψήφο τους στο ΣΥΡΙΖΑ και συνέβαλλαν στην ιστορική νίκη της Αριστεράς και στη μεγάλη πολιτική αλλαγή στην χώρα μας. Στην καταδίκη και τον τερματισμό των μνημονίων και της λιτότητας ,στην ήττα των κομμάτων -πολιτικών εκφραστών τους. Χαιρετίζουμε την εκλογή βουλευτή της Αριστεράς στη Χίο, για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση, γεγονός που δείχνει το μέγεθος της πολιτικής αλλαγής και στο νησί μας.

Τις επόμενες μέρες η Ν.Ε. και το σύνολο της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο θα αποτιμήσει τα αποτελέσματα της κάλπης και το νέο πολιτικό τοπίο έτσι όπως διαμορφώθηκε από τη λαϊκή ετυμηγορία.  

Σήμερα γιορτάζουμε μια ιστορική νίκη.Το αύριο απαιτητικό όσο ποτέ μας περιμένει. Θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του λαού μας και του τόπου μας με όλες μας τις δυνάμεις. Και θα τα καταφέρουμε!».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ