5.2.2015 18:29

«Τετάρτη βράδυ» μάγεψε η Μ. Ασλανίδου

ΟΛΗ Η ΧΙΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΡΥΣΟΔΕΨΕΙΟ

Τα πολλά και σημαντικά τρωτά σημεία της διοργάνωσης και της διάταξης του χώρου, με τον κόσμο στοιβαγμένο και συνωστισμένο αρχικά στην ουρά και μετέπειτα μέσα στον πολυχώρο του Βυρσοδεψείου, ήρθε κι επικάλυψε το μεγαλείο της φωνής και η σκηνική παρουσία της Μελίνας Ασλανίδου.

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στην είσοδο, με τον κόσμο να περιμένει για μια ώρα περίπου, ακόμη κι εκείνοι που είχαν στα χέρια τους εισιτήρια, ενώ η επιλογή του καταστήματος για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων αποδείχθηκε ατυχής αφού μείωσε σημαντικά τον «ωφέλιμο» χώρο. 

Κάποιοι ζήτησαν τα χρήματα τους πίσω κι αποχώρησαν ενώ όσοι παρέμειναν ξεπερνώντας το στριμωξίδι, αποζημιώθηκαν από τη Μελίνα και το πλούσιο ρεπερτόριο της.

Ο Χιώτης θέλει και έχει ανάγκη, όπως φαίνεται από την ανταπόκριση, να  ακούει μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Το ζήτημα είναι η προσπάθεια αυτή να υποστηρίζεται να μην « σαμποτάρεται» εν τη γενέσει της από λάθος επιλογές.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ