30.3.2012 9:20

Τέλος Μαΐου επίσημη παράδοση για τη νέα πτέρυγα

Έως το τέλος του ερχόμενου Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί η παράδοση και παραλαβή της νέας πτέρυγας, σύμφωνα με την έγγραφη δέσμευση της ΔΕΠΑΝΟΜ που κοινοποιήθηκε στη διοίκηση του Νοσοκομείου. Το αμέσως  επόμενο διάστημα θα αρχίσει η σταδιακή διοικητική παραλαβή του έργου και η μεταφορά των τμημάτων που περιγράφονται στις μόνιμες θέσεις του οργανογράμματος.
Σύμφωνα με το διοικητή, η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί σταδιακά έως το καλοκαίρι, οπότε αναμένεται να λειτουργήσει πλήρως, μαζί με τα δύο  κτίρια της πρώην  Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και της παλιάς Παιδιατρικής Κλινικής, όπου θα στεγαστούν αντίστοιχα η νέα Παιδιατρική Κλινική και οι θάλαμοι νοσηλείας της  Χειρουργικής.
 
Οι προϋποθέσεις
Έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση η ΔΕΠΑΝΟΜ θέτει ως προϋποθέσεις για τη λειτουργία της νέας πτέρυγας την ολοκλήρωση  της επισκευής  των δύο προαναφερόμενων κτιρίων, τη μεταφορά της Παιδιατρικής στους νέους της χώρους και την απελευθέρωση των χώρων του Ακτινολογικού Εργαστηρίου, για να έχουν δημιουργηθεί όλες οι προϋποθέσεις εγκατάστασης και λειτουργίας των μόνιμων τμημάτων της νέας πτέρυγας, που είναι τα χειρουργεία, τα Τ.Ε.Π., η Μ.Ε.Θ., το Μικροβιολογικό Εργαστήριο, το Ακτινολογικό Εργαστήριο και το Φαρμακείο.
 
Η δέσμευση
«Έτσι ολοκληρώνεται η πλήρης αξιοποίηση της νέας πτέρυγας και των δύο κτιρίων της νέας Παιδιατρικής και των κρεβατιών της Χειρουργικής. Η έγγραφη δέσμευση της ΔΕΠΑΝΟΜ αναφέρει ότι η παράδοση θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Μαΐου. Ήδη η διοίκηση του Νοσοκομείου προγραμματίζει την οργάνωση διοικητικής παραλαβής της νέας πτέρυγας, καθώς και την οργάνωση της μεταφοράς των τμημάτων στις μόνιμες τους θέσεις. Ό,τι ολοκληρώνεται θα το παραλαμβάνουμε σταδιακά, θα το αξιοποιούμε και μέσα στο καλοκαίρι θα λειτουργούν όλα τα τμήματα κανονικά », δηλώνει ο Π. Μπουμπάρης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ