25.4.2017 12:35

Τα νέα πρόσωπα που φλερτάρουν με υποψηφιότητα στη Ν.Δ.

Η διάθεση του Κυρ. Μητσοτάκη να φρεσκάρει τα νεοδημοκρατικά ψηφοδέλτια έχει φέρει και στη Χίο εκδήλωση ενδιαφέροντος από πρόσωπα που δύσκολα, με τη λογική του παραγοντισμού, θα … έσκαγαν μύτη.

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Χρ. Καραχάλιος, δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του.

Την πόρτα της εθελούσιας αξιολόγησης φέρεται να έχει χτυπήσει και ο παθολόγος Κων. Τρομπούκης, γαμπρός του νυν δημάρχου Χίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ειδικά συσταθείσα επιτροπή έχει … ανακριθεί ήδη τρεις φορές ο εκπαιδευτικός Αιμίλιος Ευαγγελινός, Καλλιμασιώτης, ανιψιός του Παντ. Βρουλή. Οι διασυνδέσεις του με το παροικιακό στοιχείο της Αττικής θεωρούνται σημαντικό χαρτί για το βιογραφικό του.

Τέλος ακούγεται και το όνομα του Βασίλη Ζαρταλούδη, Βολισσιανού στην καταγωγή, υιού του αείμνηστου ηθοποιού Αλ. Ζαρταλούδη.

Ο κατάλογος της υποβολής ενδιαφέροντος παραμένει ανοικτός κι ένα μόνο είναι βέβαιο. Το παρασκήνιο του παρελθόντος με πρόσωπα που επιδίωκαν να φέρουν το ψηφοδέλτιο στα μέτρα τους δεν περνάει στη νέα εποχή της Ν.Δ.. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ