26.9.2012 14:41

Τα Μυλωναδάκια σταθερά στο Φάρο

ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΠΙΑ ΣΤΕΚΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

 
Άλλο ένα «Live» δυνατό και διαφορετικό, προσαρμοσμένο στη διάθεση τη δική τους και των φίλων τους, που πολλές φορές ξεφεύγει από το «προγραμματισμένο» και φτάνει στα όρια του «αυθόρμητου» και αυτού που εκείνη την ώρα θέλει να «ακούσει η ψυχή», υπόσχονται οι Γιώργος και Σταύρος Μυλωναδάκης, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των διδύμων στο face book.
Ο Γιώργος και ο Σταύρος θα παίξουν ξανά, ζωντανά στο «ΦΑΡΟ», σε ένα χώρο που τους έχει φιλοξενήσει πολλές φορές και παραμένει αγαπημένος, ενώ κατά πως φαίνεται θα συνεχίσουν να «τα λένε...»  όλο το χειμώνα.
Πληροφορίες και κρατήσεις παρέχονται στο τηλέφωνο 2294034498, η είσοδος έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ, με ένα ποτό, το δεύτερο στα 7 και η μπύρα στα 4,5 €.
Μαζί τους στα πλήκτρα θα είναι ο Νάσσος Σωπύλης και στον ήχο ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ