20.5.2013 10:49

Τα κλικ της ειρήνης

Οι 30 βραβευμένες φωτογραφίες του 4ου διεθνούς διαγωνισμού φωτογραφίας, που διοργάνωσε η ΜΚΟ «Κόσμος Χωρίς Πολέμους Και Βία», με θέμα «Ειρήνη Είναι – Ειρήνη Δεν Είναι» θα παρουσιαστούν στη Χίο σε μια έκθεση το στήσιμο της οποίας έχουν επιμεληθεί η Φωτογραφική Λέσχη Χίου και η Αίθουσα Τεχνών Καλλιόπη.
Η Χίος αποτελεί τον 12ο σταθμό της έκθεσης που έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και θα φιλοξενηθεί στον πρώτο όροφο της οδού Αμάντου 26 (πίσω από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κοραής) από τις 24 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 20:00.
Οι φωτογραφίες αυτές είναι οι επιλογές εννιά κριτών μέσα από 1.500 συμμετοχές, από 275 φωτογράφους, από 53 χώρες. Πρόκειται για δίπτυχα φωτογραφιών που στο καθένα παρουσιάζεται η άποψη του φωτογράφου για το θέμα «Ειρήνη είναι… Ειρήνη ΔΕΝ είναι» με βάση το πώς το βιώνει ή το αντιλαμβάνεται ο ίδιος
Ο διαγωνισμός ήταν διαδικτυακός και διήρκησε από τις 6 Απριλίου 2012 μέχρι τις 31 Ιουλίου 2012.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ