10.6.2015 15:05

Τα έλυσαν όλα, διαφώνησαν για τα μελάνια

Λίγο έλειψε και το είδος των μελανιών που θα χρησιμοποιούσαν οι υπηρεσίες του Δήμου, θα αποτελούσε το κύριο θέμα της χθεσινής Οικονομικής Επιτροπής. Η αρχή έγινε με το τυπικό θέμα της τροποποίησης του προϋπολογισμού το οποίο προέβλεπε την μεταφορά ποσό 7.000 ευρώ από τον κωδικό για τα αναγομωμένα μελάνια και την μεταφορά τους στον κωδικό των γνήσιων μελανιών.

Εκεί ήταν που ο Στ. Καμπούρης εξέθεσε και την ανοιχτή του διαφωνία με το σκεπτικό της υπηρεσίας θεωρώντας ότι το κόστος των αναγομωμένων μελανιών είναι αισθητά μειωμένο σε σχέση με τα γνήσια μελάνια.

«Αυτό που ζητάω να μάθω είναι εάν αυτοί οι κύριοι που εισηγούνται την τροποποίηση του προϋπολογισμού, θα χρησιμοποιούσαν στο σπίτι τους γνήσια αντί αναγομωμένα μελάνια που το κόστος τους δεν έχει καμία σχέση με τα κανονικά. Καταψηφίζω την συγκεκριμένη πρόταση με τη λογική που εξέθεσα προηγουμένως», ήταν η φράση του Στ. Καμπούρη.

Στον αντίποδα πάντως ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Ι. Αμύγδαλος αιτιολόγησε την εισήγηση λέγοντας ότι τα αναγομωμένα μελάνια μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε σχέση με τα γνήσια.

«Είναι προτιμότερο να δώσουμε 20 ευρώ παραπάνω για κάθε μελάνι από το να προκύψει μία σημαντική βλάβη στα νέα μηχανήματα η οποία θα κοστίσει πάρα πολλά χρήματα. Συνεπώς η συγκεκριμένη εισήγηση είναι βάσιμη», αντέτεινε ο κ. Αμύγδαλος για να λάβει την απάντηση από τον Στ. Καμπούρη ότι «δεν μπορείτε εσείς που κόπτεστε για το παραμικρό ευρώ να λέτε ναι σε μία τέτοια εισήγηση».

Το θέμα πάντως έληξε με την παρέμβαση του Στρ. Γδύση που προχωρώντας τη διαδικασία καταμέτρησε τις δύο αρνητικές ψήφους των συμβούλων της πλειοψηφίας. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ