31.7.2012 10:23

Τα είπε όλα με το Επιμελητήριο

Η αύξηση των διανυκτερεύσεων των Τούρκων τουριστών, η βελτίωση των υποδομών, ασφαλιστικά, φορολογικά και επενδυτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η κρίση στην οικοδομή ήταν θέματα, στα οποία, μεταξύ άλλων, εστιάστηκε η συζήτηση που είχε ο Κ. Τριαντάφυλλος με την Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου Χίου.
«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος στη χώρα και το νησί μας, ειδικότερα, μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα από το κοινό όραμα για την πρόοδο του τόπου μας, μέσα από συστηματική και αποτελεσματική διεκδίκηση, τη συνεργασία και τις συνέργιες. Ο Νομός μας, όπως έχω πει πολλές φορές, πρέπει να κινηθεί γρήγορα, στην κατεύθυνση της εξωστρεφούς ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Ο στόχος μας είναι, σταθερά, η προσέλκυση επενδύσεων, η υποστήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Η σημερινή εποικοδομητική, ομολογουμένως, συνάντηση με το Επιμελητήριο της Χίου, σηματοδοτεί την απαρχή μιας απρόσκοπτης επικοινωνίας και συνεργασίας σε αυτήν την κατεύθυνση» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Χιώτης βουλευτής. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ