28.5.2015 0:06

Τα είπαν και πάλι "έξω απ’ τα δόντια" [ΒΙΝΤΕΟ]

Μ. ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ: "ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ", Β. ΜΥΡΙΑΓΚΟΣ: "ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

Ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ των πολυτάραχων σχέσεων του Β. Μυριαγκού με τη Λαϊκή Συσπείρωση εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης κατά την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τοποθετούμενος ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και αναφερόμενος στην προηγούμενη συνεδρίαση και στο έντονο φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Β. Μυριαγκό όταν ο τελευταίος του ζήτησε να συντομεύσει την τοποθέτησή του αλλά και στο ψήφισμα που ακολούθησε αμέσως μετά, σημείωσε ότι ο σεβασμός κατακτάται και δεν επιβάλλεται.

«Κύριε πρόεδρε», είπε ο Μ. Σκούφαλος απευθυνόμενος στον Κλ. Χρύση, «έχετε κερδίσει τον σεβασμό μας και την εκτίμησή μας» και συνέχισε: «Κύριε Μυριαγκέ λυπούμαστε αλλά εσείς δεν τον έχετε κερδίσει».

Η απάντηση από τον Β. Μυριαγκό ήταν άμεση: «Υπάρχει κανείς από το Δημοκρατικό Τόξο που να μην αναγνωρίζει τον εκλεγμένο αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που λέγεται Β. Μυριαγκός; Εσείς κ. Σκούφαλε φαίνεται ότι είστε εκτός τόξου μαζί με τη Χρυσή Αυγή».

Το επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών δεν συνεχίστηκε, όμως όπως στοιχημάτισαν οι υπόλοιποι σύμβουλοι σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ