14.10.2014 17:01

Τα είπαν έξω απ’ τα δόντια

ΚΟΝΤΡΑ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ – ΠΕΝΤΑΚΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Ένα ακόμη σήριαλ, αυτή τη φορά το πρώτο μετεκλογικό, παίχτηκε μεταξύ του προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας Π. Πεντάκη και του Π. Λαμπρινούδη με αφορμή την αναμόρφωση του σκέλους των εξόδων για τον παρόντα προϋπολογισμό.

Όπως είπε ο Στρ. Γδύσης, η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν είχε προϋπολογίσει περί τις 824.000 ευρώ. Από αυτό το ποσό, οι 500.000 ευρώ αφορούν δαπάνες ηλεκτρικού, οι 90.000 ευρώ δαπάνες μετακίνησης προέδρων  και διάφορα άλλα έξοδα, όπως οι δαπάνες για τις αμοιβές των δικηγόρων.

«Αυτή τη στιγμή, με βάση αυτά τα δεδομένα, έχουμε μία συνολική μείωση των εξόδων κατά 220.000 ευρώ. Πρόκειται για έναν προϋπολογισμό προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης», ανέφερε ο κ. Γδύσης.

«Η τροποποίηση που έγινε τώρα αντλεί από το λίπος που λέγεται μισθοδοσία και ασφαλιστικές εισφορές. Όταν ήμουν εγώ δήμαρχος, η υπηρεσία δεν είχε καμία διάθεση συνεργασίας μαζί μου», είπε ο Π. Λαμπρινούδης για να συνεχίσει ο Στ. Καμπούρης ότι  ουδέποτε στο παρελθόν ο Π. Πεντάκης τους ενημέρωσε για τους ελλειμματικούς κωδικούς, που τώρα εμφανίζει ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής.

«Για κάθε μου κίνηση ενημέρωνα τους πάντες και μάλιστα γραπτά. Αυτά που σημειώνω τώρα τα έλεγα και παλαιότερα», απάντησε ο κ. Πεντάκης για να εγκριθεί λίγα λεπτά αργότερα ομόφωνα η τροποποίηση του Προϋπολογισμού για το τρέχον έτος. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ