24.9.2012 1:41

Τα δημοτικά πάνε Μουσείο

Στα πλαίσια του τριημέρου των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2012, με θέμα «Κρίσεις: Συνέχειες και Ασυνέχειες στην Ιστορία» διοργανώνεται εκπαιδευτική παρουσίαση στα αρχαιολογικά μουσεία Μυτιλήνης, Χίου και Λήμνου.
Το πρόγραμμα για το Αρχαιολογικό Μουσείο Χίου προβλέπει την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, από τις 9.00 έως τις 12.00, θεματικές παρουσιάσεις ανά ώρα, σε μαθητές του Δημοτικού, από την Γ΄ έως και την ΣΤ΄ τάξη, με υπεύθυνη την αρχαιολόγο Δέσποινα Τσαρδάκα, στην οποία κατατίθενται οι δηλώσεις συμμετοχής (τηλ: 2271044650).
Στα πλαίσια του ιδίου τριημέρου, με απόφαση των αρμοδίων, όλα τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι θα έχουν ελεύθεροι είσοδο, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ