6.2.2015 13:45

Τα (δίκαια) παράπονα της Βέσσας

«ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ» ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΣΣΑΣ ΒΑΣ. ΚΑΒΟΥΡΑΚΗΣ

«Είμαστε μια περιοχή που κατακάηκε το 2012 και έχασε τον τεράστιο γεωργικό και άλλο πλούτο της. Παρόλα αυτά δεν υπήρξε καμία μέριμνα για μας στο μεσοδιάστημα. Σήμερα καλούμαστε να πληρώσουμε ένα σωρό ανταποδοτικά τέλη, να μην έχουμε νερό, να μην έχουμε μέλλον, να μην έχουμε καν ψηφιακή τηλεόραση στα σπίτια μας... Για την Αμανή προβλέψατε μια ξεχωριστή ρήτρα και τέλη ελάφρυνσης, για εμάς δεν προβλέπετε τίποτα;», αναρωτήθηκε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ο πρόεδρος της κοινότητας της Βέσσας Β. Καβουράκης, ουσιαστικά μεταφέροντας μέρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο οικισμός των νοτιοχώρων.

Η παρέμβαση Καβουράκη, αν και υποστηρίχθηκε με θέρμη και από τον αντιδήμαρχο Ανδ. Βεργίτση, δεν υποστηρίχθηκε και δεν απαντήθηκε επαρκώς από τη Δημοτική Αρχή. Ο κ. Βουρνούς τόνισε ότι έχουν ληφθεί υπόψη μια σειρά από ενέργειες και μέτρα για την περιοχή, ωστόσο παρέπεμψε στο μέλλον τις όποιες ενέργειες ενδεχομένως προκύψουν, παρακάμπτοντας τα παράπονα του προέδρου, που αδίκως περίμενε για να εισακουστεί ουσιαστικά. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ