27.3.2012 16:21

Συζήτηση για τις ανεμογεννήτριες

 
Σε συζήτηση για τις ανεμογεννήτριες καλεί τους Χιώτες, την ερχόμενη Πέμπτη 29/3 στις 19.00 στο Ομήρειο η κίνηση «Πολίτες για τις Ανεμογεννήτριες».
Στην συζήτηση σχετικά με τη μελέτη "Αιγαία Ζεύξη - Ανάπτυξη αιολικών πάρκων στις νήσους Λήμνο, Χίο και Λέσβο με παράλληλη διασύνδεσή τους με το διασυνδεδεμένο σύστημα», είναι προσκεκλημένοι όλοι οι συνδικαλιστικοί φορείς και οι Οικολογικοί Σύλλογοι.
 
Το έργο, του οποίου η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων κατατέθηκε προς έγκριση πριν λίγες μέρες, αφορά στην εγκατάσταση 75 ανεμογεννητριών ισχύος 2ΜW η κάθε μία, σε έξι (6) αιολικά πάρκα στην ευρύτερη περιοχή του Αίπους και ενός (1) στην Αμανή.
 
Η παρουσία των κατοίκων στη δημόσια διαβούλευση σύμφωνα με την κίνηση κρίνεται απαραίτητη, μιας και η υλοποίηση μιας τέτοιας πρότασης  θα επηρεάσει το παρόν και το μέλλον του νησιού μας.
 
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα αναρτηθούν σύντομα στο www.voreioaigaiosos.gr

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ