18.8.2012 16:43

Σύσκεψη στις 17.00 με θέμα τα.. καμένα

Σε σύσκεψη θα συναντηθούν σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 17.00, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κ. Μουσουρούλης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Γανιάρης, ο Δήμαρχος Πολ. Λαμπρινούδης, και άλλοι φορείς προκειμένου να υπάρξει μια πρώτη καταγραφή της ζημιάς που έχει γίνει και να συντονιστούν οι περαιτέρω ενέργειες για την καταπολέμηση του πύρινου μετώπου που διέλυσε κυριολεκτικά κάθε έδιος πρασίνου στη Χίο.
Ο υπουργός και βουλευτής Χίου Κ. Μουσουρούλης, εμφανώς προβληματισμένος από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο νησί, παρά τις προσπάθειες που έγιναν για πανελλαδική ενίσχυση της καταπολέμησης της φωτιάς  θα επιδιώξει να πληροφορηθεί αφενώς τα περιθώρια που υπάρχουν για τον έλεγχο της πυρκαγιάς, αφετέρου θα ζητήσει ακόμη μεγαλύτερο συντονισμό των δυνάμεων κατάσβεσης έτσι ώστε η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο.  

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ