21.2.2014 10:14

ΣΥΡΙΖΑ: To πάρτι με τις ΜΚΟ δείχνει ότι «λεφτά υπήρχαν» αλλά δεν «τα φάγαμε μαζί»

Δριμεία επίθεση κατά των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις για Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «το πάρτι με τις ΜΚΟ είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι "λεφτά υπήρχαν" και ότι δεν "τα φάγαμε μαζί"».
«Είναι η κορυφή του παγόβουνου ενός σάπιου συστήματος διαφθοράς και διαπλοκής, από τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ μέχρι τα μυστικά κονδύλια  του ΥΠΕΞ, που καταδεικνύει τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στη λεηλασία του δημόσιου πλούτου προς χάριν του βολέματος των "ημετέρων"». 
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ακόμη πως «η απουσία οποιουδήποτε ελέγχου σχετικά με τις ΜΚΟ ήταν μια πολιτική επιλογή με συγκεκριμένους στόχους και συγκεκριμένους υπαίτιους» και επαναλαμβάνει το αίτημά του να γίνει έρευνα για όλες τις ΜΚΟ που έχουν επιχορηγηθεί την τελευταία 15ετία.
ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ