8.4.2015 10:56

ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ: «Συνεχίζουμε τον αγώνα κατά των χαρατσιών»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 5ΕΥΡΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Την κατάργηση της καταβολής των 5 ευρώ για τους ασθενής των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων χαιρετίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου χαρακτηρίζοντας την απόφαση του Υπουργείου ως μία νίκη των κινημάτων της κοινωνίας και των υγειονομικών.

Παράλληλα μέσα από αυτή τα στελέχη της Νομαρχιακής εκφράζουν την «έκπληξή» τους για τις δηλώσεις του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννάκου (ΠΑΣΚΕ) «ο οποίος με την σύμφωνη γνώμη και στήριξη της ΔΑΚΕ απαξίωσε πλήρως αυτή την εφαρμογή της προεκλογικής δέσμευσης της κυβέρνησης».

«Κατανοούμε απολύτως αυτή την στάση και την αμηχανία της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ και των κομμάτων τους. Πως αλλιώς θα μπορούσαν να αντιδράσουν σε μία- και όχι μόνο- τήρηση προεκλογικής δέσμευσης , όταν μέχρι τώρα είχαν συνηθίσει από τις κυβερνήσεις τους, να εξαπατούν τον Ελληνικό λαό με μεγάλα λόγια προεκλογικά και μετεκλογικά τηρώντας τις δεσμεύσεις τους μόνο προς τους δανειστές  να εξαθλιώνουν  τον λαό με χαράτσια και μνημονιακές δεσμεύσεις. Θα τους αφήσουμε στον κατήφορο τους και στην κρίση αλλά και στη  θέση που τους έχει βάλει ο Ελληνικός λαός.

Εμείς θα συνεχίσουμε τους αγώνες για την κατάργηση και των υπόλοιπων χαρατσιών, για την δωρεάν δημόσια υγεία για όλους».

                                                                   

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ