2.4.2015 16:49

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: «Ισότιμη ενημέρωση, συνδιαμόρφωση απόψεων»

Νέα παρέμβαση με φόντο την επέκταση του αεροδρομίου, κάνει μέσα από ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χίου τονίζοντας εισαγωγικά ότι «η πολιτική για το αεροδρόμιο και άλλες υποδομές του νησιού έχει διαχρονικά δεινοπαθήσει από την εξάρτησή της από προεκλογικές και άλλες μικροκομματικές σκοπιμότητες, από εξαγγελίες χωρίς επαρκή δεδομένα και κοστολογήσεις, από κατευθυνόμενα δημοσιεύματα και φήμες υπέρ της μίας ή της άλλης πολιτικής επιδίωξης, από αδιαφορία για ένα συνολικό σχέδιο ανάπτυξης που θα αναδεικνύει αντί να καταστρέφει τους πολιτιστικούς και φυσικούς πόρους του νησιού, από αδιαφάνεια ως προς την επικοινωνία των δεδομένων. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από έργα που ξεκίνησαν και δεν ολοκληρώθηκαν ή ξεκίνησαν χωρίς να μπορούν να ολοκληρωθούν. Η πρακτική αυτή πρέπει να αλλάξει».

Όπως μάλιστα σημειώνει το κομματικό όργανο με τη χθεσινή επίσκεψη στο αρμόδιο υπουργείο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χίου Ανδρέα Μιχαηλίδη και του υπεύθυνου της Θεματικής Ανάπτυξης Τέλη Τύμπα επιταχύνεται η διαδικασία αποτελεσματικής και ολοκληρωμένης συλλογής των δεδομένων.

«Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή, θα υπάρξει από τον ΣΥΡΙΖΑ Χίου υπεύθυνη, οργανωμένη και ισότιμη ενημέρωση όλων των πολιτών και των φορέων του νησιού, καθώς και μέριμνα για την δυνατότητα διαμόρφωσης και συγκέντρωσης και των δικών τους απόψεων στη βάση δεδομένων και όχι εικασιών», καταλήγει. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ