13.5.2015 11:39

ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ: «Πολιτευτής παλαιάς κοπής ο Μηταράκης»

Το γάντι των πρόσφατων δηλώσεων του Ν. Μηταράκη για τις πρώτες 100 ημέρες της Κυβέρνησης, σήκωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που με ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων τον χαρακτηρίζει ως «πολιτευτή παλαιάς κοπής που δεν μπορεί να συνεχίζει την καριέρα του μακριά από τον κρατικό μηχανισμό».

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ αφού αναφέρεται συνοπτικά στο πρώτο έργο της κυβέρνησης μέσα από την επαναπρόσληψη των απολυμένων, τη κατάργηση εισφοράς στα Νοσοκομεία και την προσπάθεια αναβάθμισης της παιδείας στρέφει τα βέλη του κατά του Ν. Μηταράκη σημειώνοντας ότι οι πρώτες 100 ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ είναι οδυνηρές μόνο για τον ίδιο και το κόμμα του. 

Αναφορικά με τις απεντάξεις έργων από το πρόγραμμα της ψηφιακής σύγκλισης, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «η Ν.Δ. έχει καταντήσει τη Χίο, μουσείο ημιτελών έργων» ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι «με τη νέα κυβέρνηση και το τελευταίο διαθέσιμο ευρώ θα διατεθεί με  διαφάνεια και με σχέδιο ανάπτυξης.  Ότι αποδειχθεί ότι ήταν απλώς μια προεκλογική φανφάρα έργο αμφίβολης  σκοπιμότητας που εξυπηρετούσε και τις πελατειακές σχέσεις του κ Μηταράκη προφανώς και δεν θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ