29.4.2013 18:02

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: "Ανοίγουμε το δρόμο σε μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια"

 

Στην κοινή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Χίου, του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων στην πλατεία Βουνακίου, στις 11.30, ενάντια στις πολιτικές λιτότητας των μνημονίων που φτωχοποιούν τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και οδηγούν τον Ελληνικό Λαό σε ανθρωπιστική κρίση καλεί για αύριο Πρωτομαγιά ο ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ. Χίου. 

«ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ενάντια στο ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου και των υποδομών, στη διάλυση του Δημόσιου τομέα και των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων.
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ για τους χιλιάδες ανέργους και ανασφάλιστους. Για τους νέους που φεύγουν μετανάστες στο εξωτερικό. Για τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους, για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Για όλους τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα επιβίωσης.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για να ανατρέψουμε τα μνημόνια και την Τροϊκανή κυβέρνηση της υποτέλειας.

Για να ανοίξουμε μαζί με το Λαό το δρόμο σε μια Ελλάδα χωρίς τρόικες και μνημόνια. Σε μια Ελλάδα με Δημοκρατία, Ανεξαρτησία, Αξιοπρέπεια, Παραγωγική Ανασυγκρότηση», αναφέρει το κάλεσμα του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ