24.2.2012 9:02

Συννεφιασμένη η Καθαρά Δευτέρα

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΕΜΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ, ΟΛΟ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στη Χίο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, ενώ το απόγευμα θα υπάρχουν διαστήματα συννεφιάς, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.
Για αύριο Σάββατο 25/2 και για Κυριακή 26/2 περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες της Κυριακής  ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό,  με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Σε ότι αφορά την Καθαρά Δευτέρα, η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 15 βαθμούς κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί εντάσεως 3-4 μποφόρ. Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης ημέρας θα είναι η νέφωση ενώ δεν αποκλείεται τις απογευματινές ώρες να σημειωθούν βροχοπτώσεις κυρίως στα ορεινά τμήματα του νησιού. 
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ