24.3.2015 18:05

Συνέργειες στον πολιτισμό

Για δεύτερη φορά στη Χίο πρόκειται να βρεθεί η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Φωτ. Θαλασσινού. Αυτή τη φορά βάρος στην επίσκεψη της ρίχνει στη συνεργασία με την ομόλογη της αντιδήμαρχο. Θα συναντηθεί με τη Β. Ποταμούση, σε μια προσπάθεια να ανιχνεύσουν τις πιθανότητες που υπάρχουν να αναπτυχθούν συνέργειες μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου, ώστε αφενός να μην διοργανώνονται εκδηλώσεις που προκαλούν για την αλληλοκάλυψη τους, αφετέρου για να δουν αν και σε επίπεδο δαπανών μπορούν να εξοικονομηθούν πόροι.

Και οι δυο κυρίες είναι υποχρεωμένες να πλέουν σε μια πολύ ρηχή θάλασσα πιστώσεων και μόνο με την προσωπική τους πειθώ να πρέπει να φέρουν αποτέλεσμα. Ένα δύσκολο έργο, που πάντως επαφίεται σε δυο πρόσωπα με πείσμα και τσαγανό να αποδείξουν πως ο πολιτισμός μπορεί να κυριαρχήσει στο Αιγαίο, έστω και με πενιχρά χρηματοδοτικά μέσα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ