3.4.2015 14:00

«Συνεχίζουμε με συνδικαλιστική δεοντολογία και ηθική»

Αιχμές για τρόπο με τον οποίο προέκυψε το πρόσφατο αποτέλεσμα των εκλογών στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Χίου αφήνει μέσα από ανακοίνωση η παράταξη «ΜΕΤΑ» που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει: «Χαιρετίζουμε την αθρόα προσέλευση των αντιπροσώπων στην εκλογική διαδικασία και αναρωτιόμαστε: Πόσο ηθικό και δεοντολογικό είναι να κατεβαίνουν παρατάξεις για εκλογή αντιπροσώπων για την ΑΔΕΔΥ  στα πρωτοβάθμια σωματεία τους και αυτοί οι αντιπρόσωποι να εξαφανίζονται ή να ενσωματώνονται με άλλες παρατάξεις  στις εκλογές για το δευτεροβάθμιο όργανο;

Στέλνουμε μήνυμα σε όλους ανεξαιρέτως  τους εργαζομένους. Οι συνδικαλιστές της παράταξης μας θα συνεχίσουν να είναι στο πλευρό των εργαζομένων, παρόντες και πρωτοπόροι  στους ταξικούς αγώνες, στους δρόμους διεκδικώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα , παλεύοντας για την ενότητα και την αναβάθμιση του συνδικαλιστικού κινήματος, το οποίο εντέχνως προσπάθησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις να απαξιώσουν

 Θα συνεχίσουμε με την ηθική και την δεοντολογία που μας διακρίνει να επιζητούμε την συναίνεση χωρίς όμως να κάνουμε βήμα πίσω απ τα πιστεύω ,την ιστορία , τις διεκδικήσεις μας. Συμφέρον μας εξακολουθεί να είναι το συλλογικό ταξικό  συμφέρον των εργαζομένων».

Να σημειωθεί ότι στις πρόσφατες εκλογές πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η παράταξη «Ενότητα» του ΚΚΕ καταλαμβάνοντας 6 από τις συνολικά 9 έδρες. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ