19.3.2012 15:57

Συναντήθηκε με το πλήρωμα του Super Puma

Τον Κυβερνήτη και το Πλήρωμα του ελικοπτέρου Super Puma, που εδρεύει στο αεροδρόμιο της Χίου, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, σήμερα Δευτέρα, στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
     Το ελικόπτερο ανήκει  στη Μοίρα Έρευνας Διάσωσης και έχει συμβάλει τα μέγιστα σε έκτακτα περιστατικά στη Χίο και στο Αιγιακό Χώρο.
    Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Κυβερνήτη και το Πλήρωμα για την επίσκεψη του, τονίζοντας τη σημαντική  συμβολή τους  στην έρευνα  και διάσωση   των περιοχών μας, ενώ ο κυβερνήτης  δεν παρέλειψε να αναφερθεί  στην άψογη συνεργασία, που έχει ως υπηρεσία με τη δημοτική αρχή.
    Η συνάντηση έκλεισε με την παράδοση από τον Κυβερνήτη στο Δήμαρχο Χίου, αναμνηστικού δώρου, μεταφέροντας του  και  τις ευχές  του Δ/τη της 384ης Μοίρας ΄Ερευνας Διάσωσης ,  Αντισμήναρχου Χυτήρη Κίμωνα.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ