6.4.2016 16:40

Συνάντηση Μητσοτάκη- Μηταράκη για την κατάσταση στη Χίο

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης, συναντήθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο και ενημέρωσε  αναλυτικά για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Χίο από την ανυπαρξία κυβερνητικού σχεδίου σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του προσφυγικού – μεταναστευτικού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μηταράκης ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για την διακοπή των επαναπροωθήσεων μια μόλις ημέρα μετά την έναρξη τους, για την κατάληψη του κεντρικού λιμένα  από πρόσφυγες και μετανάστες, για το γεγονός ότι στο κέντρο κράτησης της ΒΙ.ΑΛ. οι πρόσφυγες και  μετανάστες μπαινοβγαίνουν χωρίς κανέναν έλεγχο, για τις αντιδράσεις του Δήμου μετά την αθέτηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων και την αγωνία  των κατοίκων για τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Ο Πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από τον κ. Μηταράκη να τον κρατά ενήμερο σχετικά με τις εξελίξεις στο νησί.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ