30.9.2016 10:47

Συνάντηση Μηταράκη με τον Mr Mastiha Word

Με τον Ιδρυτή και Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Mastiha Word Γ. Οικονομίδη συναντήθηκε ο Βουλευτής Χίου της ΝΔ Ν. Μηταράκης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μηταράκης εξήρε τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει οι επιχειρηματίες για την ενίσχυση των εξαγωγών της μαστίχας, ενώ συζήτησαν για διάφορες δράσεις ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Η Mastiha World Ltd. εισαγάγει στο Ηνωμένο Βασίλειο τα λικέρ μαστίχας που παράγει η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου "Enosis" και "Kentos". Σκοπός της είναι να αναδείξει την υψηλή ποιότητα του προϊόντος με τη χρήση του στη δημιουργία ποιοτικών και γευστικών cocktails στα καλύτερα μαγαζιά του Ηνωμένου Βασιλείου. Παράλληλα, εκτός από τη δημιουργία συγκεκριμένων συνταγών cocktails, που στηρίζουν οι διασημότεροι bartenders της χώρας, πραγματοποιεί εκπαιδευτικές εκδηλώσεις για να διαδώσει ακόμη περισσότερο τη χρήση της μαστίχας και συμμετέχει ως χορηγός σε πλήθος διοργανώσεων ώστε να προωθηθεί το μοναδικό προϊόν της Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ