4.1.2016 14:47

Συνάντηση Καλογήρου- Κουντουρά για τον τουρισμό

Συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και το Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Τρυφωνόπουλο για το σχεδιασμό δράσεων ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου, είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Σε συνέχεια μιας καλής περυσινής περιόδου, εξετάστηκαν τρόποι συνεργασίας με στόχο τη διατήρηση της αναπτυξιακής δυναμικής του Τουρισμού στο Βόρειο Αιγαίο.

Πιο συγκεκριμένα, τέθηκαν προτεραιότητες ανά αγορά και αναζητήθηκαν τρόποι αποτελεσματικότερης και οικονομικότερης προσέγγισής τους.

Συμφωνήθηκε η παραχώρηση από τον ΕΟΤ χώρων για περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στις τουριστικές εκθέσεις της Ουτρέχτης, του Βερολίνου και της Μόσχας, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της στοχευμένης παρουσίας της Περιφέρειας στις αγορές του εξωτερικού.

Η Περιφερειάρχης δήλωσε ότι: «με δεδομένη τη μεγάλη σημασία του Τουρισμού για το οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι των νησιών του Βορείου Αιγαίου, ενώνουμε τις δυνάμεις με το αρμόδιο Υπουργείο, τον ΕΟΤ και τον ιδιωτικό τομέα».    

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ