30.6.2012 14:40

Συνάντηση για να τα πούνε…

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ AEGEAN ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Ν. ΓΙΑΚΑΛΗΣ

 
Με τον αντιπρόεδρο της Aegean Airlines Ευτυχίο Βασιλάκη και στελέχη της Aegean συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής.
Ο κ. Γιακαλής, ενημέρωσε τα στελέχη της αεροπορικής εταιρίας σχετικά με τις συγκοινωνίες στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, αποφεύγοντας προφανώς να κάνει λόγο για τη διακοπή των δρομολογίων της εταιρίας από Χίο προς Αθήνα και αντίστροφα, που διαμόρφωσε το νέο μονοπώλιο της Olympic Air με τις γνωστές επιπτώσεις στις τιμές των εισιτηρίων.
Από το Δελτίο Τύπο της Περιφέρειας δεν προκύπτει πουθενά ότι ο κ. Γιακαλής συζήτησε με την εταιρία τις επιπτώσεις που προκάλεσε η διακοπή των δρομολογίων από και προς Χίο, ούτε και αν υπάρχει η πιθανότητα αυτά να επαναληφθούν στο εγγύς μέλλον....  Επομένως, πρόκειται για μια συνάντηση που δεν είχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα για τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και δη τη Χίο καθώς είναι γνωστό ότι πέραν του Δήμου Χίου, η Περιφέρεια δεν έχει ακόμη παρέμβει ως προς το θέμα των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ