7.2.2013 10:36

Συνάντηση Γανιάρη - Πανεπιστημιακών

Συνάντηση με μέλη της ομάδας εργασίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Στήριξη και Ανάδειξη Πολυνησιωτικών ΑΕΙ», ενταγμένου στο Ε.Π. «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ», είχε  στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Κώστας Γανιάρης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Αγγελής, ο κ. Κούτσικος, η κ. Γάκη, μέλη ΔΕΠ, καθώς και η κ. Ελισάβετ Πολύζου, υπεύθυνη διαχείρισης του έργου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή εκπαιδευτικές δράσεις που έχει αναλάβει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο πλαίσιο του παραπάνω Προγράμματος, οι οποίες αφορούν στα στελέχη της αυτοδιοίκησης.
Κατά τη συζήτηση, ήταν κοινή η διαπίστωση ότι η δράση του Πανεπιστημίου Αιγαίου πρέπει να ανοίξει περισσότερο προς την τοπική κοινωνία και πάνω σε αυτή τη βάση, συμφωνήθηκε να καταβληθεί κοινή προσπάθεια, στα εξής θέματα:
• Επιμόρφωση στελεχών της ΠΕ Χίου, με σεμινάρια στο πλαίσιο Προγραμμάτων που υλοποιεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
• Δυνατότητα πρακτικής άσκησης φοιτητών του Πανεπιστημίου σε Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χίου
• Διευκόλυνση της εκπόνησης διπλωματικών εργασιών με θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων και ενδιαφερόντων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου και αξιοποίησή τους στην πράξη.
• Συνεργασία σε θέματα καινοτομίας και βελτίωσης της επιχειρηματικότητας σε διάφορους παραγωγικούς τομείς (ναυτιλία, αγροτική παραγωγή, με αιχμή τη μαστίχα και άλλα τοπικά προϊόντα, τουρισμός).

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ