26.9.2013 6:55

Συναγερμός στον Άρειο Πάγο για περίεργο δημοσίευμα από απόστρατους Λοκατζήδες

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης η έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, υπό την εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Ευτέρπη Γκουτζαμάνη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτα Φάκου, ο εισαγγελέας κ. Ιωάννης Σακελάκος αλλά και ο κ. Κ. Τζαβέλας εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της σύσκεψης αποτέλεσε η ανάρτηση στο Διαδίκτυο δημοσιεύματος που προέτρεπε τους πολίτες να συμπαραταχθούν με το στρατό και να ρίξουν την κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα που προκάλεσε συναγερμό στις εισαγγελικές αρχές, φέρει τον τίτλο: «Οι έφεδροι ειδικών δυνάμεων ζητούν την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης!!!!Διακήρυξη Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων της 28ης Σεπτεμβρίου 2013!! Συμπαράταξη λαού στρατού!!!!» και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο το απόγευμα της Τρίτης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη σύσκεψη εξετάστηκαν τρόποι αντιμετώπισης του όλου θέματος και δυνατότητες εισαγγελικής παρέμβασης.

Στο επίμαχο δημοσιεύματα αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «οι Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και ο Ελληνικός Λαός σε εφαρμογή του Άρθρου 120 του Συντάγματος απαιτούν» μεταξύ άλλων «άμεση παραίτηση της κυβέρνησης λόγω αδυναμίας να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε Εργασία (άρθρο 22), Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια, συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ανάγκης υπό τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, αναστολή εφαρμογής μνημονιακών νόμων, αναστολή πλειστηριασμών, απολύσεων, κ.ά».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ