20.5.2015 12:56

Συν Ελπίδα και χείρα κίνει

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΦΕΡΒΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΝ ΕΛΠ. ΤΣΟΥΡΗ

Τις συμβουλές της Ελπίδας Τσουρή για διάφορα ζητήματα και κυρίως την εμπειρία της, επιστράτευσε ο Στ. Κάρμαντζης που επιδίωξε και πέτυχε συνάντηση με την πρώην Υπουργό και επί σειρά ετών Βουλευτή Χίου

‘Όπως ανακοινώθηκε, «Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, με έκδηλο τον προβληματισμό για την κρίσιμη φάση την οποία διέρχεται η χώρα μας, συζητήθηκε το σύνολο των τοπικών ζητημάτων με έμφαση στον τομέα των έργων που αφορούν στα νησιά μας, εν όψει και της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να υπογραμμίσει τη γνώση και την εμπειρία της πρώην Υπουργού σε σειρά τοπικών θεμάτων τα οποία είχε την ευκαιρία να υπηρετήσει κατά τη διάρκεια της πολυετούς κοινοβουλευτικής θητείας.

Συμφωνήθηκε να διατηρηθεί σε τακτική βάση η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων, η οποία μόνο θετικές επιπτώσεις μπορεί να έχει στην επίλυση των προβλημάτων που  αντιμετωπίζουν τα νησιά μας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ