13.12.2012 18:00

Συμπληρώθηκε

Για όσους ξαφνιάζονται από τη δημοσίευση των απόψεων της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ενόψει του προσυνεδριακού διαλόγου, είναι γιατί έχουν χάσει κι εκείνοι τα επεισόδια που έχουμε χάσει κι εμείς. Μετά τη βροχή των παραιτήσεων και την αδυναμία του οργάνου να συγκληθεί με απαρτία, ενημερώθηκε η Ιπποκράτους, η οποία συμπλήρωσε κάποιες από τις χηρεύουσες θέσεις με πρόσωπα όπως ο πρώην γραμματέας Ν. Μαμουνής, ο Γιάννης Ρες και με την πεντάδα των ήδη υπαρχόντων το όργανο αν μη τι άλλο υφίσταται.
Λογικά χρέη γραμματέα επιτελεί η Ευτ. Βλυσίδου, η οποία ήταν ήδη αναπληρώτρια του Ηλ. Κλεισσά και παραμένει στη σύνθεση της Νομαρχιακής. Μην το δέσετε όμως και … μαντήλι, γιατί η Ευτυχία σπάνια σηκώνει το τηλέφωνο για να τσεκάρουμε αν όντως πρέπει να την αποκαλούμε «γραμματέα». Τώρα που θα το διαβάσει, ίσως αντιληφθεί από αποτελεί παράληψη η παραμικρή εκ μέρους της ενημέρωση. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ