19.1.2015 14:04

Συμμαχία Οικολόγων Πράσινων με ΣΥΡΙΖΑ

Την απαίτηση για μια νέα οικονομική  πραγματικότητα και λειτουργία της παραγωγής που θα έχει κέντρο της, τις ανάγκες των πολλών σε αρμονία με το φυσικοκοινωνικό περιβάλλον, αναδεικνύει, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η επιλογή των Οικολόγων Πράσινων να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του στο Β. Αιγαίο.

«Η αποδοχή της πρότασης προέκυψε μετά από κοινή συμφωνία των Οικολόγων-Πράσινων και του ΣΥΡΙΖΑ σε πάγιες οικολογικές θέσεις για ένα νέο, εφαρμόσιμο, οικολογικό παραγωγικό μοντέλο για τη χώρα.
Οι κοινοί αγώνες των παρελθόντων ετών και η συμπόρευση    και με άλλες δυνάμεις  στα κινήματα, για ουσιαστική δημοκρατία και δικαιοσύνη, σε πολλούς τομείς της καθημερινής ζωής, από τα δικαιώματα των αδυνάτων μέχρι την οικονομία,  αποτελούν την καλύτερη εγγύηση και  ελπίδα για το μέλλον.
Είναι προσκλητήριο συμμετοχής  όλων των συμπολιτών μας  για να ζήσουμε  με πραγματική δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Με σεβασμό στις ανάγκες των πολλών», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

                                                                                       

      

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ