Τη συλλογή ειδών άμεσης ανάγκης για τις γυναίκες και τα παιδιά προσφύγων που βρίσκονται στη χώρα μας ξεκίνησε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το τμήμα Γυναικών της ΝΟ.Δ.Ε.
«Τα είδη πρώτης ανάγκης θα παραδοθούν σε μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, οι οποίες στις περισσότερες των περιπτώσεων έχουν αναλάβει την οργάνωση και το συντονισμό των ενεργειών, αντικαθιστώντας τις σχεδόν ανύπαρκτες κρατικές δομές για τις γυναίκες και τα παιδιά.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η παρακολούθηση του θέματος και η επί της ουσίας αντιμετώπιση του προβλήματος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 22710 -44111 και 6945555343.
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο
Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News