4.9.2014 13:46

Συλλέγει σφραγίδες το «Άρτιον»

Την προσπάθεια του Χιώτη ομογενή του Λονδίνου Στέφανου Καββάδα συνδράμει το τελευταίο διάστημα ο πολιτιστικός σύλλογος δημιουργικής έκφρασης «Άρτιον».

Ο κ. Καββάδας έχει ξεκινήσει τη συλλογή διοικητικών σφραγίδων της Χίου που αφορούν σε Δημόσιες Υπηρεσίες, Σωματεία, Εκκλησίες, Εταιρείες και άλλους συλλογικούς φορείς.

Ήδη, οι πρώτες αποτυπώσεις και σχολιασμοί για τις «Διοικητικές σφραγίδες Χίου» έχουν εκδοθεί το 2012 σε βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΑΡΓ. ΒΡΑΝΑ».

Ο Σύλλογος «Άρτιον» υποστηρίζοντας την έρευνα και το έργο του κ.Καββάδα, συγκεντρώνει, λογότυπα και σφραγίδες συλλογικών φορέων για την έκδοση του δεύτερου συμπληρωματικού βιβλίου του συγγραφέα.

Για το σκοπό αυτό παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμπεριληφθεί η σφραγίδα τους στην εν λόγω έκδοση να προσκομίσουν στο «Άρτιον» φωτοτυπία και σχετικό μικρό ενημερωτικό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Πρόεδρο, κ. Βάσω Κριτάκη τηλ.6937214208 και την ταμία κ. Άννα –Μαρία Ζαφειράκη  22710-42537 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση  artion.chios2013@gmail.com

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ