23.9.2013 11:10

Σύγκρουση ΚΚΕ -Χρυσής Αυγής

«ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ»

Σε ευθεία σύγκρουση με τη Χρυσή Αυγή και σε τοπικό επίπεδο έρχεται για άλλη μια φορά το ΚΚΕ. Αφορμή αυτή τη φορά ήταν η ανάρτηση στην ιστοσελίδα της «Χρυσής Αυγής» Χίου ψευδούς άρθρου περί κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στον Περισσό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει: «Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής της Χίου αναπαράγουν και αναμασούν βρωμιές ενάντια στο ΚΚΕ στην τοπική τους ιστοσελίδα. Ανακάλυψαν την ιστοσελίδα «Το Κουλούρι»,που δηλώνει ότι γράφει αποκλειστικά και μόνο ψέματα, έτσι, για να περνάει η ώρα των συντελεστών της.
Επέλεξαν λοιπόν ένα ξαναζεσταμένο ψέμμα, που είχε δημοσιευθεί για το ΚΚΕ με τίτλο «Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό».
Όση βρωμιά κι αν ρίχνουν ενάντια στο ΚΚΕ οι χρυσαυγίτες δολοφόνοι, όση στάχτη και να ρίχνουν στα μάτια του λαϊκού κινήματος, δεν μπορούν να κρύψουν την εγκληματική τους φυσιογνωμία και πρακτική εναντίον σε όσους αγωνίζονται. Το λαϊκό κίνημα να τους απομονώσει παντού!».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ