24.1.2014 10:31

Συγκίνηση για τους αιωνόβιους συνδικαλιστές

Τους μεγαλύτερους ηλικιακά εν ζωή συνδικαλιστές τίμησε το Εργατικό Κέντρο Χίου, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του, η οποία ευλογήθηκε από το Μητροπολίτη. Ο Πέτρος Μενδώνης 103 ετών, και ο Μικές Κασδαγλής 94 ετών, παρέλαβαν συγκινημένοι το αναμνηστικό, μέσα σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα.

Κι άλλες πίτες

• Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Χίου προσκαλεί τα μέλη του στο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αύριο Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 17.30, στο Ξενοδοχείο «Ελληνικό Κάστρο».
• Στο Ξενοδοχείο ΧΑΝΔΡΗ  την Κυριακή  26 Ιανουαρίου στις 17.00 ο «Ο ΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΜΑΧΑΛΑ» κόβει την πίτα του. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.
• Πίτα κόβουν και οι Πυργούσοι της Αττικής την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 17.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Χαϊδαρίου (Στρατάρχου Καραϊσκάκη 138 και Επαύλεως). Θα βραβευτούν τα Πυργουσάκια που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και θα τιμηθεί ο κ. Κώστας Λυμπουσάκης.
• Ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Βαρβασίου «Ο Φάρος» κόβει την πίτα του στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου την Κυριακή στις 11.30.
• To Σάββατο στις 17.00 στον Ιερό Ναό Αγ. Ματθαίου Κοφινά ο Σεβασμιότατος θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και θα ευλογίσει την πίτα του τοπικού Συλλόγου. Θα ακολουθήσει κέρασμα στη Σιμούδειο ενοριακή αίθουσα και απονομή επαίνων σε αριστεύσαντες μαθητές και εισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και νέους Πτυχιούχους της περιοχής.
• Στην Ενοριακή αίθουσα των Νενητουρίων θα κόψει την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού, την Κυριακή στις 11.00, με το σύνηθες κέρασμα σε όσους βρεθούν, φτιαγμένο από τα χέρια των μελών του.
• Στην αίθουσα του Συλλόγου της Παρπαριάς την Κυριακή στις 11.00 κόβεται και η πίτα του Συλλόγου Παρπαρουσίων «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου – Οι φίλοι της Παρπαριάς».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ