26.7.2013 13:38

Στον Πρωθυπουργό έφθασε το πρόβλημα των υποδομών

ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

«Συνεχίζονται οι πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, σχετικά με την απαράδεκτη καθυστέρηση σε σημαντικά έργα υποδομών για το νησί μας» επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Χίου προωθώντας για άλλη μια φορά σε υψηλά κλιμάκια το πρόβλημα του αεροδρομίου και του λιμανιού.

«Με ανοικτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, φορείς του νησιού μας, με τη συνδρομή του Δήμου , ζητούν να δοθεί απάντηση, γιατί υπάρχει αυτή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των απαλλοτριώσεων του αεροδρομίου.
        Απαιτούν άμεσα να σταλεί κλιμάκιο από το Υπουργείο Υποδομών, την ΥΠΑ και το Υπουργείο Οικονομικών (εμπλέκεται και η Κτηματική Υπηρεσία του Ελληνικού Δημοσίου), ούτως ώστε να βρεθεί μία λύση για αυτό το μείζον θέμα.
Παράλληλα ο Δήμος Χίου και ο κ. Κολοκυθιάς Μιχάλης- ως  τουριστικός πράκτορας της Χίου- προγραμματίζουν για τις αρχές Σεπτέμβρη, συνάντηση με εκπροσώπους της Commission και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με κύριο θέμα συζήτησης τις υποδομές του  νησιού μας(αεροδρόμιο, λιμάνι κ.α)
Είναι πρωτοφανές εν έτη 2013 η Χίος να μην έχει προβλήτα για κρουαζιερόπλοια, σε μία περίοδο που ο τουρισμός της κρουαζιέρας είναι στο επίκεντρο»
, αναφέρει σε επιστολή ο Δήμος Χίου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ